3200 XTRA

De JCB Fastrac 3200 XTRA is een perfecte combinatie tussen hoog vermogen, comfort, uitstekende efficiëntie, ultieme veelzijdigheid en toonaangevende veiligheid - met deze tractor kunt u echt ongelooflijke productiviteit en een hoger rendement halen.

De JCB Fastrac is de eerste tractor ter wereld met een grotere GPS-nauwkeurigheid tot wel 40 km/u en volledige vering, wat leidt tot meer comfort voor de machinist, minder verdichting en meer grip met minder 'power hop'. Deze machine kan snelheden aan tot 80 km/u en heeft ABS-truckremmen om veilig te stoppen.

Het vermogen en koppel van de JCB Fastrac 3200 XTRA is formidabel: 195 pk (145 kW) en 960 Nm voor een uitstekende productiviteit. De 7,4 liter-motor genereert dit reeds bij lage toerentallen, wat brandstof bespaart en het geluidsniveau ook lager is. Met de JCB P-TRONIC semi powershift-transmissie met 24 versnellingen hebt u alle versnellingen die u nodig hebt en kunt u het toerental aanpassen voor optimale prestaties of brandstofzuinigheid.

Als kers op de taart heeft de JCB Fastrac 3200 XTRA een ruime, stille en comfortabele cabine die vol technologie zit die de productiviteit verhoogt.

  • 7,4 liter-Isuzu motor van 195 pk (145 kW)
  • Hefvermogen achter 8000 kg
  • Topsnelheid 65 / 80 km/u
  • P-TRONIC-transmissie met Traction Assist
  • Unieke volledige vering
  • Volledig gelast frame met 3 bevestigingspunten
  • ABS-remmen met dubbele remklauwen op elk wiel

Specifications

Maximaal motorvermogen
145kW
Koppel
931Nm
Maximale rijsnelheid
80kKm/h

MINIMALE BEDRIJFSKOST

De JCB Fastrac 3200 XTRA heeft ondanks zijn hoge productiviteit erg lage bedrijfskosten. De brandstofzuinige motor minimaliseert het verbruik en het uiterst nauwkeurige GPS autosteer-systeem haalt het maximale rendement uit uw zaden, meststoffen en brandstof omdat maar één keer een gang hoeft te worden gemaakt over uw land.

Om zeker te zijn dat u het meeste uit uw 3200 XTRA haalt, hebben we deze zo betrouwbaar en onderhoudsvriendelijk mogelijk gemaakt, met dagelijkse controles op grondniveau, een uitklapbaar koelingspakket en externe remmen.

Deze zeer veelzijdige aard maakt van de 3200 XTRA een interessante investering. 3 bevestigingspunten (koppeling voor, koppeling achter en dek) maken het mogelijk een losse sproei-installatie te gebruiken. Er kan ook een sproei-installatie op aanhanger worden gebruikt dankzij extra tanks aan de voorzijde en op het dek om zo de tijd op de akker te maximaliseren en het bijvullen te minimaliseren.

De verfprocessen en afwerking van de onderdelen zijn van dezelfde kwaliteit als bij een wagen, wat betekent dat uw 3200 er na duizenden uren nog steeds als nieuw uitziet. In combinatie met de legendarische prestaties betekent dat een mooie restwaarde.

ONGEËVENAARDE PRODUCTIVITEIT

De prioriteit voor elke tractor is maximale productiviteit. De JCB Fastrac 3200 XTRA brengt productiviteit op een ongezien niveau. Het unieke volledige-veringsysteem van JCB biedt ongeëvenaard comfort, tractie, rijgemak en veiligheid tot een snelheid van 80 km/u.

Het nieuw gevormde frame maakt de machine wendbaarder en biedt ruimte voor standaardwielen van 34”, wat de grip ten goede komt.

De productieve Sisu-motor voldoet aan Fase 4/Tier 4F en levert veel vermogen (195 pk/145 kW) en koppel (960 Nm) voor al uw taken op de akker. De Headland Turn Assist en het GPS autosteer-systeem zorgen voor een maximale automatisering en nauwkeurigheid.

De P-TRONIC transmissie van de JCB 3200 XTRA kan mechanisch worden bediend met de joystick of automatisch met de instellingen voor cruise control zodat deze steeds optimaal werkt en maximale uitvoer geeft voor een minimale invoer.

SUPERIEURE EFFICIËNTIE

Om zeker te zijn dat u elke druppel brandstof optimaal gebruikt, is de JCB Fastrac 3200 XTRA gebouwd voor ultieme productiviteit en efficiëntie. De Sisu-motor voldoet aan Fase 4/Tier 4F en gebruikt een efficiënte verbranding en SCR (Selective Catalytic Reduction) om het brandstofverbruik en de emissie aanzienlijk te verlagen. U heb nog steeds alle vermogen en koppel dat u nodig hebt van een zware tractor.

Dankzij de uiterst nauwkeurige GPS kan de JCB Fastrac een akker bewerken in een minimaal aantal gangen en zo de invoerkosten met wel 10% verlagen. De Headland Turn Assist (HTA) van JCB helpt u samen met een aantal automatische cruise controls het meeste te halen uit uw 3200 XTRA.

De volledige ophanging van de JCB Fastrac 3200 XTRA verlaagt de verdichting en dringt de kosten zo verder terug. Dit betekent ook ultieme grip, wat het vermogen maximaal benut. Dit leidt tot minder slijtage van de banden en nog meer brandstofefficiëntie.

SUPERIEURE VEILIGHEID

De JCB Fastrac 3200 XTRA is een uiterst krachtige machine. Om zeker te zijn dat u en uw investering goed zijn beschermd, hebben we enkele belangrijke veiligheidsfuncties voorzien.

Dankzij de unieke volledige vering en de framestructuur is de 3200 XTRA-tractor veilig te besturen en controleren in elke situatie, ook bij hogere snelheden.

Bovendien hebben we premium ABS-standaardremmen voor EU-trucks geplaatst. Deze zijn extern gemonteerd voor een betere koeling, ze gaan het vervagen tegen en ze voorkomen dat de olie vuil wordt. Ze zijn ook snel, eenvoudig en goedkoop te onderhouden.