8010 CTS

De 8010 CTS-micrograafmachine van 1028 kg is een compacte machine en levert sterke prestaties in de kleinste ruimtes, ook in gebouwen en achtertuinen. Het is zelfs de krachtigste machine in zijn formaat op de markt. De 8010 CTS-micrograafmachine kan de benodigde tijd en manuren (slechts één man plus de machine) drastisch verlagen bij arbeidsintensieve graafwerkzaamheden.

De JCB 8010 CTS-micrograafmachine is klein genoeg om tussen locaties te worden vervoerd en heeft tal van uitrustingsstukken voor nog meer veelzijdigheid.

Het mag geen wonder heten dat onze micrograafmachines populair zijn bij iedereen, van verhuurbedrijven tot tuinarchitecten, renoveerbedrijven, hovenierbedrijven en enthousiaste thuisklussers.

  • De onderwagen kan uitschuiven van 700 mm tot 1000 mm
  • Zwaardere, bredere afdruk dan 8008 CTS indien nodig
  • Door de grotere graafkrachten zijn grotere uitrustingsstukken mogelijk
  • Buisvormig giekontwerp houdt het gewicht laag
  • De leidingen lopen door de giek

Specificaties

Bedrijfsgewicht
1110 kg
Max. graafdiepte
2,15 m
Max. motorvermogen
13,8 kW

OPTIES

De JCB 8010 CTS heeft een TOPS-frame voor bescherming.

PRESTATIES

Een JCB 8010 CTS-micrograafmachine is een uitzonderlijk aanpasbare machine. Dankzij de beste motor in zijn klasse (met een vermogen van 13,8 kW), een uitschuifbare onderwagen en de beste graafdiepte en bereik in zijn klasse is deze machine krachtig en stabiel genoeg om een groot aantal taken uit te voeren.

Dankzij het lage gewicht van de 8010 CTS en de lage bodemdruk, is deze machine ideaal voor het egaliseren van grond voor het leggen van zoden, zonder dat de grond wordt samengeperst. Een grotere onderwagen en een gewichtsbesparende buisvormige giek verhogen de prestaties nog meer.

PRODUCTIVITEIT EN ONDERHOUDSGEMAK

De JCB 8010 CTS is ontworpen om de productiviteit te maximaliseren en het aantal manuren te minimaliseren. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat de dagelijkse onderhoudscontroles snel en eenvoudig zijn uit te voeren, terwijl de tank van 11,5 liter betekent dat u een hele dag aan de slag kunt. De leidingen lopen door de giek voor bescherming.

Om zeker te zijn dat de toonaangevende prestaties van de JCB 8010 CTS voor zo veel mogelijk mensen toegankelijk zijn, hebben we deze uiterst comfortabel en eenvoudig te gebruiken gemaakt. We hebben uitzonderlijke beenruimte voorzien en er zijn geen wisselschakelaars om de gebruiker in de war te brengen. Alle functies worden afzonderlijk van elkaar bediend, wat betekent dat ervaren en nieuwe machinisten de micrograafmachine snel en gemakkelijk onder de knie krijgen.

Specificaties

Bedrijfsgewicht
1110 kg
Max. graafdiepte
2,15 m
Max. motorvermogen
13,8 kW